Concursul de creativitate in fizica si tehnologii "Stefan Procopiu"
  • Home
  • Editia 2020
  • Sectiuni
  • Evaluare
  • Editii
  • Press & Media
  • Anunturi
  • Cautare
Argumente pedagogice
Dictionar metodic
A. Olar, Bionica
Mecatronica si integronica
Monografiile concursului
Galeriile concursului
Initiatori
Elevi participanti
Galerie foto
╬ntrebari si raspunsuri - convorbiri metodice, puncte de vedere
Chestionar
Coordonatori metodici ai sectiunilor
Forum
Contact
Accesari : 569106
Miercuri, 08 Aprilie, 2020
Actualizare: 11 martie 2020

 

ANUNŢURI 

1. IN ATENTIA PROFESORILOR EVALUATORI

1. Borderou pentru primirea lucrarilor scrise

2. Borderou evaluare (Lucrari scrise, Tehnici de laborator, Grupuri de cooperare)

3. Borderou evaluare: Referate stiintifice   Tehnici computationale    Fizica tehnologica    Compozitii pe teme stiintifice

4. Criterii de evaluare actualizateData publicarii anuntului: 30 May 2012 10:19:06 PM

2. Important - Regulament
Dragi elevi
V─â rug─âm ca ├«n timpul deplas─ârii la Vatra Dornei, ├«n timpul sejurului si ├«n timpul desf─âsur─ârii concursului s─â respectati normele privind securitatea ┼či integritatea voastr─â. ├Än acest sens ati semnat un angajament, al─âturi de p─ârin┼úi ┼či de profesorii care v─â ├«nsotesc.
Conform articolului 28 al Regulamentului de organizare ┼či desf─â┼čurare a concursului:
Comportamentele necorespunz─âtoare ale participan┼úilor (larm─â, injurii, distrugeri, furturi) ├«n spa┼úiile de desf─â┼čurare a probelor Concursului, de transport, de cazare ┼či de mas─â sunt sanc┼úionate cu penalizare de 20-50% din punctajele finale, respectiv, cu excluderea din concurs.

Data publicarii anuntului: 30 May 2012 10:12:49 PM

3. Plecarea participantilo din Iasi
In atentia participantilor din Iasi: Autocarele vor pleca spre Vatra Dornei, Vineri, 1 iunie la orele 8.30.
Locatia - Zona garii, langa McDonald's.

Data publicarii anuntului: 30 May 2012 10:09:46 PM

4. Etapa nationala, Vatra Dornei 2012
Informatiile privind organizarea Etapei Nationale a concursului la Vatra Dornei, 1 - 4 iunie 2012, pot fi accesate din rubrica Etapa nationala 2012, meniul din dreapta pe site.

Data publicarii anuntului: 30 May 2012 01:23:07 AM

5. Etapa Judeteana Iasi, 31 martie - 1 aprilie 2012

Stimaţi elevi, părinţi, profesori
Etapa jude┼úean─â a Concursului de creativitate in Fizica si Tehnologii "Stefan Procopiu" se desf─â┼čoar─â la Liceul "Alexandru Ioan Cuza" (T─ât─âra┼či) in zilele de 31 martie ┼či 1 aprilie, ├«ncep├ónd cu orele 9.00.

Elevii participan┼úi la sec┼úiunea "Lucr─âri scrise" (clasele a VI-a - a XII-a) sunt admi┼či ├«n s─âli ├«ncep├ónd cu ora 8.30 (s├ómb─ât─â, 31 martie). S─âlile sec┼úiunii "Lucr─âri scrise" sunt repartizate ├«n Corpul B al Liceului "Alexandru Ioan Cuza" (Strada Eternitate, localul fostei ┼×coli Nr.5). La fiecare sal─â (etajele I ┼či II) vor fi afi┼čate listele nominale ale elevilor, ├«n ordine alfabetic─â.

Planificarea particip─ârii elevilor pe sec┼úiuni a fost afi┼čat─â pe site-ul concursului.


Data publicarii anuntului: 29 March 2012 08:11:16 PM

6. Etapa judeteana Iasi 2012
Etapa judeteana Iasi a Concursului de creativitate in fizica si tehnologii Stefan Procopiu, editia 2012 se va desfasura in zilele 31 martie - 1 aprilie 2012 la Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza Iasi.
Inscrierea se realizeaza de catre profesori prin completarea
formularului si expedierea pana pe data de 25 martie 2012 pe adresa: Prof. Mihai Keller.

Data publicarii anuntului: 12 March 2012 09:17:22 AM

7. Etapa nationala Constanta, 28 - 30 mai 2010

Informatiile cu privire la organizarea si desfasurarea Etapei nationale Constanta a Concursului de creativitate in Fizica si Tehnologii "Stefan Procopiu" sunt accesibile din meniul din dreapta - "Etapa nationala Constanta, 28-30 mai 2010"Data publicarii anuntului: 18 April 2010 04:35:37 PM

8. Activitati de cercetare stiintifica pentru elevi
Dragi colegi Facultatea de Mecanica si Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Univ. Tehnica "Gh. Asachi" - prin domnul profesor Gheorghe Prisacaru, respectiv, domnul lector Cristian Aghion, in calitate de coordonatori ai acestor actiuni - ne roaga sa propunem elevilor nostri - elevi de liceu, dar si elevi de gimnaziu interesati, capabili si pasionati - sa participe la activitati de cercetare stiintifica desfasurate in laboratoarele acestor Facultati sub coordonarea cadrelor didactice universitare. Va rog sa transmiteti elevilor aceasta invitatie. Temele de cercetare sunt propuse de Facultati, dar pot fi detaliate in functie de interesele elevilor. Vor fi implicate in mare masura teme de fizica si tehnologii inrudite, cu accent pe modelare computerizata, ca urmare pot fi atrasi si elevii interesati de informatica. Va rog sa va adresati domnului prof. univ. Gheorghe Prisacaru, si domnului lector Cristian Aghion pentru informatii suplimentare - ca si pentru o viitoare colaborare in realizarea de lucrari stiintifice, in calitate de coautori ai lucrarilor in care va veti implica, in prelungirea sprijinului pe care il acordati elevilor. Astept si eu punctul dumneavoastra de vedere, observatii, propuneri, informatii despre echipele de elevi pe care i-ati convins. Mai astept completari ale C.V.-urilor solicitate. Am publicat deja pe site-ul concursului, www.concursul-procopiu.ro ceea ce am primit, la rubrica "Despre noi", subrubrica " Initiatori"; vom imbunatati cu timpul fiecare prezentare. Cu multumiri si cu cele mai bune ganduri si urari, Iulian Leahu

Data publicarii anuntului: 20 January 2010 10:53:13 PM

9. Parteneriate & Programe comune
Stima┼úi elevi ┼či profesori
├Än cadrul programelor educa┼úionale comune convenite ├«ntre Inspectoratul ┼×colar al Jude┼úului Ia┼či ┼či Facultatea de Fizic─â din cadrul Universit─â┼úii ÔÇ×Alexandru Ioan CuzaÔÇŁ din Ia┼či, Facultatea de Electronic─â, Telecomunica┼úii ┼či Tehnologia Informa┼úiei, Facultatea de Mecanic─â, Facultatea de Inginerie Electric─â, Energetic─â ┼či Informatic─â Aplicat─â din cadrul Universit─â┼úii ÔÇ×Gheorghe AsachiÔÇŁ din Ia┼či privind preg─âtirea ┼čtiin┼úific─â a elevilor atra┼či de studiul acestor discipline ┼či promovarea lucr─ârilor realizate prin intermediul Concursului de creativitate ÔÇ×┼×TEFAN PROCOPIUÔÇŁ v─â propunem la rubrica ÔÇ×Parteneriate & Programe comuneÔÇŁ un num─âr de teme de cercetare ┼čtiin┼úific─â ce vor fi realizate ├«n laboratoarele Facult─â┼úilor, sub ├«ndrumarea cadrelor didactice universitare.
Pe baza temelor propuse - ca ┼či a altor teme de interes - v─â invit─âm s─â constitui┼úi GRUPURI DE LUCRU (elevi, profesori, ┼čcoal─â/ liceu, tem─â, coordonatori universitari) ┼či s─â v─â anun┼úa┼úi ├«nscrierea pe adresele:
Prof. Liliana Chico┼č, pentru Facultatea de Fizic─â - lilichicos04@yahoo.com
Prof. Ion Cazacu-Davidescu, pentru Facultatea de Electronic─â, Telecomunica┼úii ┼či Tehnologia Informa┼úiei - ioncazacu@rdslink.ro
Prof. Dorina Moro┼čan, pentru Facultatea de Inginerie Electric─â, Energetic─â ┼či Informatic─â Aplicat─â - dorina_morosan@yahoo.com
Prof. Gheorghe Balan, pentru Facultatea de Mecanic─â - balan_fizica@yahoo.com
sau pe adresa: iulian_leahu_is@yahoo.com.
Ulterior, v─â vom transmite informa┼úii privind modalit─â┼úile de contact ┼či planificarea activit─â┼úilor comune.

Data publicarii anuntului: 29 November 2009 10:49:23 AM

Organizare si desfasurare
Parteneriate & Programe comune
Primii pasi in cercetarea stiintifica - program de initiere a elevilor
Etapa judeteana, Iasi 2020
Etapa interjudeteana, Mamaia 5 - 7 iunie 2020
Tabara de creativitate stiintifica a Concursului "Stefan Procopiu"
Site-uri recomandate
Link

Site coordonat de :
Editor : prof. Iulian Leahu (Iasi)      Administrator : prof. Ion Cazacu-Davidescu (Iasi)
Realizatori: prof. Mihai Keller(Iasi), prof. Irina Frunza(Iasi), prof. Adriana Amazilitei(Iasi), prof. Magdalena Postolache(Iasi)
2006-2020 Concursul de creativitate "Stefan Procopiu"
site gazduit de mxhost.ro (http://www.mxhost.ro)